mindre jul mer sommar!

jag har verkligen ingen julkänsla alls :( fast granen är klädd, julklapparna är klara, knäcken är kokad o glöggen är slut. Vill ha sommmar!
Imorrn åker jag till mamma och borde verkligen packa o städa iordning på rummet...men orkar inte!
är trött o slut i hela kroppen. Det har helt enkelt vart för mycket nu dom senaste dagarna. Hade velat gått i idé och vaknat upp i sommar!
Om jag ska sumera detta året So far, så har det vart ett jävla skit år! det ända som vart bra är att jag träffat Robin...han gör att jag orkar. Och såklart Sunny Beach:) oförgömligt!
Annars har jag gjort mer skada än nytta detta år, har verkligen inte vart mej själv.
Har dessutom förlorat mina bästa vänner, verkar det som iaf :( det är det värsta som hänt detta året...att vissa människor helt plöstligt inte hör av sig längre, inte bryr sig! Den stora frågan är fortf varför?! Kommer nog aldrig få svar på det. Det är väl bara bryta ihop o gå vidare :S
Detta har verkligen vart ett kämpigt år, och jag hoppas av hela mitt hjärta att nästa år blir så mycket bättre, för min egen skull, för att jag ska orka med detta som kallas livet...
Suck! Ska nog försöka packa lite nu...eller neej, jag lägger mej på soffan o hoppas att väskan packa sig själv!

Älskar min Robin <3
Over and out!
Puss o kram!

Currynudlar o mjölk!

...precis vad jag sitter o äter just nu...smarrig värre!
Helgen som varit har bjudit på många skratt och mkt alkohol:) fredagen började hos doktorn, sen solade jag sen hem o tvätt, sen ut till Robin o sen in till H-stad med  My New BFF och min tönt ;) en mycket rolig kväll med MÅNGA redbull vodka. var hemma vid 5.00 på lördag morgon.
lördagen var sleten, så den bestod av chips o dip o Sällskapsresan filmen...
Idag har jag lekt med lego o jobbat :)

Eftersom det var ett tag sen jag bloggade så ska jag bara meddela att förra helgen var jag, Robin, Fanny, Frida, pappa, Micke o Andreas på kryssning...så JÄVLA SKOJ!
Bilder finns på FB!

Neej, nu ska jag äta färdigt sen spela The Sims:)

Over and Out!
Puss o kram!


Ny mobil!

åhh idag har jag fixat mej en ny mobil:)
och en ny frisyr:) och köpt julklappar...
jag är lycklig som fan just nu :) i helgen var jag på julskyltining och köpte en jätte fin julstjärna som nu hänger o lyser så fint i mitt fönster, bild kommer så fort mobilen är färdig laddad...
hihihii...lycklig är ordet just nu:)

Over and out!
Puss o kram!



Fin som fan:)


RSS 2.0